Skip to main content

Cocktail van kreeftgarnalen en geitenkaas - paasgerecht

Cocktail van kreeftgarnalen en geitenkaas
Cocktail van kreeftgarnalen en geitenkaas

Recept

Voorgerecht - 4 personen - 15 minuten

Ingrediënten

  • 20 g platte peterselie, grof gehakt
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 6 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 200 g kreeftgarnalen
  • 50 g zachte geitenkaas, verkruimeld
  • 4 kerstomaatjes
  • 70 g rucola
  • 4 cocktailglazen

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een VIP membership / klantenkaart.