Skip to main content
Je bent hier:

Recept


Kaasplank krachtige kaassoorten

Kaasplank
Kaasplank

Recept

Kaasplank - 6 - 8 personen

Ingrediënten

  • oude Zaanlander kaas
  • Blue d'Auvergne
  • notenmix
  • stokbrood

Bereiding

  • De romige en zachtziltige smaak van de drie jaar oude Zaanlander kaas past goed bij deze whisky. In combinatie met de Bleu d’Auvergne wordt het bitterzoete van de marmelade in de whisky mooi benadrukt.
  • Lekker met knapperig stokbrood en een notenmix.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine april 2017.

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.