Skip to main content

Recept


Kaasplank krachtige kaassoorten

Kaasplank
Kaasplank

Recept

Kaasplank - 6 - 8 personen

Ingrediënten

  • oude Zaanlander kaas
  • Blue d'Auvergne
  • notenmix
  • stokbrood

Bereiding

  • De romige en zachtziltige smaak van de drie jaar oude Zaanlander kaas past goed bij deze whisky. In combinatie met de Bleu d’Auvergne wordt het bitterzoete van de marmelade in de whisky mooi benadrukt.
  • Lekker met knapperig stokbrood en een notenmix.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.