Kaasplank krachtige kaassoorten

inspiration-image

Recept

Kaasplank - 6 - 8 personen

Ingrediënten

  • oude Zaanlander kaas
  • Blue d'Auvergne
  • notenmix
  • stokbrood

Bereiding

  • De romige en zachtziltige smaak van de drie jaar oude Zaanlander kaas past goed bij deze whisky. In combinatie met de Bleu d’Auvergne wordt het bitterzoete van de marmelade in de whisky mooi benadrukt.
  • Lekker met knapperig stokbrood en een notenmix.

Dit recept komt uit de Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

10 Reviews

(48 stemmen)
9.59
6.99
Tormore 12 Years 70CL