Crostini's met Mon Chou en asperges

inspiration-image

Recept

Vegetarisch - 12 stuks - bereidingstijd: 10 minuten

 Ingrediënten

  • 100 g aspergetips
  • 1 bakje Mon Chou Zacht & Luchtig (200 g)
  • 15 g verse bieslook, fijngeknipt
  • kant-en-klare crostini’s

 Bereiding

  1. Kook in een pan met een bodempje water en zout 100 g aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar.
  2. Spoel ze af in een zeef onder koud stromend water.
  3. Meng de Mon Chou met de bieslook en smeer het op de crostini’s. Leg de aspergetips erop.

Tip: zelf crostini’s maken? Snijd een stokbrood of ciabatta in plakken en sprenkel er olijfolie en zout over. Bak de broodjes in een hete oven in 10 minuten goudbruin.

Dit recept komt uit de Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 100 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

4 Reviews

(30 stemmen)
op=op
Palo Alto Chardonnay Riesling Viognier 75CL

6 Reviews

(21 stemmen)
op=op
Pinot Blanc Alsace Oscar Truschel 75CL

19 Reviews

(157 stemmen)
11.99

4 Reviews

(11 stemmen)
5.79

3 Reviews

(18 stemmen)
34.99

1 Review

(19 stemmen)
24.99

2 Reviews

(23 stemmen)
13.99