Skip to main content

Recept


Chocoladecake met frambozen

Chocoladecake met frambozen

Recept

chocoladecake met frambozen

Dessert - 4 personen - 15 minuten + 50 minuten oventijd

Ingrediënten

  • 150 g bloem
  • 150 g suiker
  • 150 g roomboter
  • 3 eieren
  • 5 el cacaopoeder
  • slagroom
  • verse frambozen
  • extra: staafmixer of keukenmachine, langwerpige cakevorm (1 liter)  

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng bloem, eieren, suiker en de boter tot een glad cakebeslag. Meng de cacaopoeder erdoor en giet het beslag in de ingevette vorm. Bak de cake in ca. 50 minuten gaar. Controleer met een prikker of de cake ook van binnen gaar is.
  2. Laat de cake afkoelen op een rooster en snijd er 4 plakken af. Steek uit elke plak een rondje (bijvoorbeeld met een glas of metalen ring).
  3. Bespuit de rondjes vlak voor het opdienen met slagroom garneer met verse frambozen.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.