Spaghetti met broccoli en pancetta

inspiration-image

Recept

Hoofgerecht - 4 personen - 25 minuten

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 500 g broccoli, in kleine roosjes
  • 4 el olijfolie
  • 150 g dik gesneden pancetta, in reepjes*
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 2 knoflooktenen, in plakjes
  • 6 zongedroogde tomaatjes op olie, in reepjes 
  • 50 g Parmezaanse kaasflakes
  • zout, versgemalen peper

*Je kunt ook ontbijtspek gebruiken

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Kook in een andere pan de broccoli 3 minuten in water met zout. Giet de broccoli af en spoel af met koud water.
  3. Verhit de olijfolie in een wok. Bak de pancetta, ui en knoflook 3 minuten. Roer de broccoli en zongedroogde tomaatjes erdoor en bak 5 minuten mee.
  4. Roer de pasta door het broccolimengsel. Verwarm nog even door en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de Parmezaanse kaasflakes.

5 Reviews

(11 stemmen)
12.49
Stevig rood
Fles Doos (6)

7 Reviews

(34 stemmen)
9.49
Fris wit
Fles Doos (6)