Van Harold Hamersma
Vega: Auberginecurry van Harold Hamersma

Fairview Viognier door Harold Hamersma verkozen tot lekkerste wijn bij auberginecurry. Lees hier het heerlijke recept en probeer het zelf!

Ingrediënten
- 1 bosje koriander, alleen de blaadjes
- 4 el Thaise groene currypasta
- 2 el zonnebloemolie
- 2 blikken kokosmelk
- 2 aubergines, in dobbelstenen
- 400 g tuinbonen (diepvries), dubbel gedopt
- sap van 2 à 3 limoenen
- 200 g kersentomaten, gehalveerd
- 2 handjes spinazie, grof gesneden
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).