Skip to main content

Van Harold Hamersma


Vega: Auberginecurry van Harold Hamersma

Vega: Auberginecurry van Harold Hamersma

Fairview Viognier door Harold Hamersma verkozen tot lekkerste wijn bij auberginecurry. Lees hier het heerlijke recept en probeer het zelf!

auberginecurry

Ingrediënten

  • 1 bosje koriander, alleen de blaadjes
  • 4 el Thaise groene currypasta
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 blikken kokosmelk
  • 2 aubergines, in dobbelstenen
  • 400 g tuinbonen (diepvries), dubbel gedopt
  • sap van 2 à 3 limoenen
  • 200 g kersentomaten, gehalveerd
  • 2 handjes spinazie, grof gesneden

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.