Skip to main content

Recept


Meloen en prosciutto

Meloen en prosciutto

Bereiding

  1. Haal de schil van 1 meloen en steek 24 bolletjes uit met een bolletjessteker.
  2. Rijg 1 bolletje meloen. 
  3. Een bolletje mozzarella (12 bolletjes mini mozzarella)
  4. Een stukje prosciutto (van 6 plakjes prosciutto, gehalveerd en opgevouwen)
  5. Een blaadje basilicum (van 12 blaadjes basilicum)
  6. Zet 1 bolletje meloen aan een prikker (van 12 prikkers).
  7. Leg op een schaal en bedruppel eventueel met balsamicosiroop

Recept

voorgerecht - 4-6 personen - 15 minuten

Ingrediënten

  • 1 Meloen
  • 12 bolletjes mini mozzarella
  • 6 plakjes prosciutto
  • 12 blaadjes basilicum
  • 12 prikkers
  • Balsamicosiroop

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Premium Membership (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.