Skip to main content
Othello

Royal red

Othello

Verenigde Staten - Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Petit verdot 2015 75CL 14,5%

Othello is een wijn van Dominus Estate in Californië, Napa Valley. Opgericht door Christian Moueix uit Saint Emilion in 1983, het beroemde wijnhandelshuis en eigenaar van Chateau Pétrus.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Othello

Smaak vol, rijk en krachtig
Druivensoort
Druivensoort
Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Petit verdot

Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Dominus Estate werd in 1983 opgericht door Christian Moueix. Dit domein ligt bij de beroemde Napanook-wijngaard in Yountville, het historische startpunt voor Napa Valley.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort cabernet franc, cabernet sauvignon, petit verdot
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
Dominus Estate A street, A city, USA Website: www.dominusestate.com Email: info@dominusestate.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigde Staten, Napa Valley
Dominus Estate Napa Valley

Dominus Estate werd in 1983 opgericht door Christian Moueix. Dit domein ligt bij de beroemde Napanook-wijngaard in Yountville, het historische startpunt voor Napa Valley. De wijngaard wordt ondanks het warme klimaat niet geïrrigeerd, waardoor de wijnstok diepe wortels ontwikkeld en hierdoor meer complexiteit in de smaak krijgt.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.