Skip to main content
Raventos Gran Reserva Finca Biologisch

Cava 3.7

Raventos Gran Reserva Finca Biologisch

Spanje - Macabeo, Parellada 2018 75CL 12%

De Rolls Royce onder de cava’s. Door de toevoeging van maximaal één gram restsuiker ontstaat een strakdroge Brut Nature. Een cava met spanning, complexiteit en lengte.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Raventos Gran Reserva Finca Biologisch

Raventos i Blanc wordt gezien als de Rolls Royce onder de cava's. Van de druiven xarel.lo, macabeo en parellada. Ieder handmatig geoogst op het moment van perfecte rijpheid. In plaats van de wettelijk verplichte negen maanden rijpt de Raventos i Blanc reserva Finca drie jaar lang na een tweede vergisting op fles. De flessen worden nog ouderwets met de hand gedraaid voor het verwijderen van de gistcellen. Door de toevoeging van maximaal één gram restsuiker ontstaat een strakdroge Brut Nature. Raventos i Blanc Gran Reserva de la Finca is een cava met spanning, complexiteit en lengte.

Lekker bij Roerei en quiches
3.7
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Gortdroge cava moet je van houden wil niet zeggen dat hij slecht is
Druivensoort
Druivensoort
Macabeo

De macabeo druif (wordt in Frankrijk viura genoemd) maakt lichte wijnen die met de jaren rijker en nootachtiger worden. Ze passen goed bij de Aziatische keuken.

Parellada

Voor cava wordt vaak de parellada druif gebruikt. Deze druif geeft de zachte, romige basis voor de Cava. In wijn proef je prettige, lichte, gemakkelijk te drinken alledaagse wijnen, bedoeld om meteen te drinken.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De Rolls Royce onder de cava's. Door de toevoeging van maximaal één gram restsuiker ontstaat een strakdroge Brut Nature. Een cava met spanning, complexiteit en lengte.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort xarello, macabeo, parellada
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Raventós i Blanc Plaça del Roure s/n, Saint Sadurní d'Anoia, Spain Website: www.raventos.com Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Raventos i Blanc
Raventos i Blanc

Raventós i Blanc is een jong bedrijf, opgericht in 1982 door Manuel Raventós. De beste man heeft zijn naam en afkomst mee, want de familie Raventós is de eigenaar van het reusachtige cava-concern Codorníu, na Freixenet de grootste producent van cava. De familieverhoudingen in het oorspronkelijke bedrijf waren voor Manuel te complex geworden. Zodoende startte hij zijn eigen bedrijf gesteund door zijn vader. Bijkomend voordeel was dat hij kon starten met een groot bezit van in totaal 90 hectare eigen wijngaarden. Zo werd het mogelijk om wijnen te maken van druiven uit eigen wijngaarden.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.