
Fresh red
2e halve prijs
San Silvestro Barbera d'Alba Superiore
Oorsprong - Italië 2019 75CL
Hiervoor worden de beste druiven afkomstig van de meest gunstig gelegen wijngaarden geselecteerd. Ze rijpen extra lang, namelijk 12 maanden op eikenhouten vaten.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over San Silvestro Barbera d'Alba Superiore
De Barbera d'Alba Superiore is de beste wijn gemaakt van barbera druiven van San Silvestro. Hiervoor worden de beste druiven afkomstig van de meest gunstig gelegen wijngaarden geselecteerd. Ze rijpen extra lang, namelijk 12 maanden op eikenhouten vaten. Dat levert de smaak op van karamel, vanille en sigarenkistjes. Daarnaast proef je donker kersenfruit, pruimen en chocola. Hij heeft zachte tannines en tegelijkertijd levendige zuren. Heerlijk bij risotto of gegrild rood vlees. Met een levensduur van 8 jaar.
Wijnen gemaakt met de barbera druif zijn toegankelijk met veel frisheid. Daarom passen ze goed bij geroosterde groente.
Beschrijving | Hiervoor worden de beste druiven afkomstig van de meest gunstig gelegen wijngaarden geselecteerd. Ze rijpen extra lang, namelijk 12 maanden op eikenhouten vaten. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Soort | barbera |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Italië |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Mundus Vini
Ons verhaal
In 1873 ontvangt de 22-jarige apotheker Luigi Arnulfo een brief van zijn neef die hem zijn landgoed aanbiedt. Hij hapt toe en wordt wijnproducent. Hij weet de wijnen uit de Langhe regio, met name de Barolo wijnen, succesvol te exporteren naar Noord-Amerika. Met de dood van Arnulfo begint echter het verval. Zijn dochter Carolina neemt de zaken over tot ze in 1975 kinderloos overlijdt. Pas in 1988 wordt er opnieuw geïnvesteerd in dit historische wijnbedrijf door de broers Paolo en Guido Sartirano van San Silvestro. Sinds de overname is Costa di Bussia op de weg terug. Inmiddels behoren de wijnen weer tot de top en is het domein voorzien van een museum, tasting room en luxe gastenkamers.