Skip to main content
Stellenbosch Limited Release Cinsault

Big Red

2e halve prijs

Stellenbosch Limited Release Cinsault

Oorsprong - Zuid-Afrika 2018 75CL 13,5%

Single variety cinsault van oude stokken die groeien als ‘bush vines’. Deze elegante wijn rijpt op gebruikte eikenhouten vaten, waardoor hij zijn fruitigheid behoudt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Stellenbosch Limited Release Cinsault

Cinsault wordt in de Rhône vaak gebruikt als hulpdruif, maar je kan hem ook gebruiken voor een 'single variety wine'. Vooral als het gaat om oude stokken die groeien als 'bush vines'. Deze cinsault (of hermitage, zoals hij in Zuid-Afrika ook wel genoemd wordt) rijpt op gebruikte eikenhouten vaten, waardoor hij zijn fruitigheid behoudt. Je proeft elegantie met rood fruit, rooibos, zachte tannines en een lange afdronk. Schenk hem bij gerechten met tijm, rozemarijn of laurier. Slechts 2800 flessen geproduceerd.

Cinsault

Frisse, pittige rode wijnen die even bloemig als fruitig zijn worden gemaakt met deze druif. Probeer eens in combinatie met een mild gekruid vegetarisch Indiaas gerecht.

Beschrijving Single variety cinsault van oude stokken die groeien als 'bush vines'. Deze elegante wijn rijpt op gebruikte eikenhouten vaten, waardoor hij zijn fruitigheid behoudt.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort cinsault
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Stellenbosch Vineyards R310, Baden Powell Drive, Lynedoch, Stellenbosch, South Africa Email: info@stellvine.co.za Website: www.stellenboschvineyards.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Stellenbosch
Zuid-Afrika, Stellenbosch
Origin Wine Stellenbosch

Sinds 2002 is Origin Wine gegroeid van een bedrijf van 2 man tot een bedrijf met 167 werknemers die met elkaar meer dan 40 miljoen liter wijn per jaar verkopen. Dit bedrijf uit Stellenbosch exporteert wijnen naar onder andere Engeland, Rusland, Canada, Zweden en natuurlijk Nederland. Ze maken wijnen in alle prijsklassen en kwaliteiten.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen