Skip to main content
Thomas Henry Botanical Tonic
-20%

Frisdrank 5.0

Per fles

Thomas Henry Botanical Tonic

75CL

Thomas Henry Botanical Tonic: wanneer de opwindend milde smaak van Europese botanicals samenkomt met de milde bitterheid van kinine, cheers!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Thomas Henry Botanical Tonic

Thomas Henry Botanical Tonic overtuigt met een uitgebalanceerde smaaksamenstelling. Lokale en mediterrane bloemige, kruidige en fruitige tonen ontmoeten de aangename en milde bitterheid van kinine. Het zit boordevol natuurlijke aroma's van dragon, laurier, vlierbloesem en sparrennaalden, gecombineerd met natuurlijke tonische aroma's en extracten van rozemarijn en jeneverbes. Het resultaat: een bijzonder milde, bloemig-kruidige tonic die heerlijk verfrissend is!

5.0
  • Lekkere tonic
Inhoud 75 Centiliter
Ingrediënten Ingrediënten: Water, suiker, koolzuur, citroenzuur, planten- en kruidenextrac- ten, natuurlik aroma, aroma (kinine).
Contactgegevens Leverancier
Thomas Henry GmbH Bessemerstraat 22 12103 Berlin Germany Website: www.thomas-henry.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Mening van onze expert

Master (2021)

Ons verhaal

Nederland
Thomas Henry

Thomas Henry is een Engelse naam, maar de mixers komen uit het hippe Berlijn. Thomas Henry was een vooraanstaande apotheker in het Engeland van begin 18e eeuw. Hij was de eerste die het lukte om kwalitatief hoogwaardig koolzuurhoudende drank te produceren en is daarmee de grondlegger van de hedendaagse frisdranken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen