Skip to main content
Umani Ronchi Pecorino Vellodoro

NIEUW

Big white 4.0

NIEUW

Umani Ronchi Pecorino Vellodoro

Italië - pecorino 2021 75CL 12,5%

Deze krachtige en kruidige witte wijn met prettige zuren wordt gemaakt van pecorino-druiven afkomstig uit Terre di Chieti IGT. Dit is een subgebied van de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Pecorino betekent ‘schaap’ en het schijnt dat schapen vroeger deze druiven opaten in de wijngaard.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Umani Ronchi Pecorino Vellodoro

Het gebied staat bekend om zijn uitstekende granietbodem met zand en kalk. De naam pecorino wordt ook gebruikt voor een lokale schapenkaas. Je proeft rijpe peren, groene appel en grapefruit. Heerlijk bij pastagerechten met vis.

4.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Umani Ronchi is aan een sterke opgang bezig om de wijnen uit Midden Italië te promoten in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Deze Pecorino is een gemakkelijke dorslesser met niet al te veel pretenties, maar met een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Uit een subgebied van de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Pecorino betekent ‘schaap’ en het schijnt dat schapen vroeger deze druiven opaten in de wijngaard.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort pecorino
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Umani Ronchi S.S.16 Km 310+400, OSIMO, Italy Email: export@umanironchi.it Website: http://www.umanironchi.com/en
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Montepulciano
Umani Ronchi Montepulciano

Umani Ronchi is een grote Italiaanse producent die beschikt over 210 hectare aan wijngaard. Deze wijngaarden spreiden zich uit over de provincies de Marken en de Abruzzen, die beide grenzen aan de Adriatische Zee. De belangrijkste druiven waar Umani Ronchi mee werkt, zijn dan ook de lokale helden uit de streek: verdicchio en montepulciano. Daarnaast hebben ze een aantal andere lokale druiven aangeplant. Sinds 1957 is Umani Ronchi in handen van de Bianchi-Bernetti familie. Alle wijngaarden worden biologisch bewerkt en met trots dragen alle wijnen van Umani Ronchi dan ook het bio certificaat. Al decennialang wordt het wijnbedrijf overgegeven van de ene op de andere generatie.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.