Skip to main content
Van Sha Aromatic Spice

Alcoholvrij alternatief voor Spirit

Van Sha Aromatic Spice

70CL 0%

Van Sha is een alcoholvrije drank gedistilleerd gemaakt met een mix van de beste kruiden uit India. Deze dark spirit is verrijkt met saffraan, neroli en galangal voor een subtiel fris bloemig aroma, een tikje bitterzoete citrus en warme kruidige noten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Van Sha Aromatic Spice

Drink 'm on the rocks.

Perfect serve: met ginger ale

  1. Vul een glas met ijsblokjes
  2. Schenk hierin 50 ml Van Sha Aromatic Spice en vul aan met 100 ml ginger ale
  3. Roer door en garneer met een schijfje citroen
Smaak kruiden
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Contactgegevens Leverancier
Alcobrands BV Smederijstraat 2 4814DB Breda The Netherlands Website: vanshaspirits.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Zuid-Holand
origin-066 Zuid-Holand

Geïnspireerd door het domein (bhag) van haar familie in Punjab, India, wilde onze oprichter de krachtige en levendige smaken van India vastleggen. De bhag was eigendom van haar grootvader en zijn broer en was in tegenstelling tot hun andere land (dat voor landbouw werd gebruikt) een losgeslagen passieproject. Heerlijke kruiden, planten, bloemen en vruchten uitgekozen door een van de broers, die hij had ontdekt tijdens zijn reizen door het toenmalige Britse India. De andere broer, een gepassioneerde boer, zaaide en oogstte met liefde de reissouvenirs van zijn broer - de bhag groeide uit tot een lust voor het oog. Weelderige groene landschappen vol kleurrijke bloemen en geurige specerijen en planten. Hoewel de bhag bedoeld was als een enigszins " groene " man cave voor de broers, werd het al snel de speelplaats voor hun kinderen; perfect om verstoppertje te spelen en in de bomen te klimmen om een mango of twee te plukken en op te eten, een bron van kruiden en planten voor de lokale medicijnmannen, en een decor voor levendige verhalen voor de komende generaties. Snel vooruit naar 2018, de familie bhag werd de inspiratie voor VAN SHA SPIRTS.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen