Skip to main content
Viper Lime

Hard Seltzer 4.0

Per artikel

Viper Lime

33CL 4%

Viper Hard Seltzer is een heldere, licht alcoholische drank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bestaat uit bruiswater, alcohol en een fruitsmaak.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Viper Lime

Viper is een gebrouwen hard seltzer en bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- of zoetstoffen. Viper Lime smaakt verfrissend als een sprankelend water met een vleugje limoensmaak, maar heeft een verrassende 'bite' vanwege de aanwezigheid van 4% alcohol.

4.0
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 4%
Ingrediënten Ingrediënten: water, glucose-fructosestroop, limoensap (0,1%), natuurlijk aroma.
Contactgegevens Leverancier
Koninklijke Grolsch Brouwerslaan 1, Enschede Telephone: 0800-7770888 (GRATIS)
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen