Skip to main content
Wakefield Estate Cabernet Sauvignon

Classic Red 5.0

2e halve prijs

Wakefield Estate Cabernet Sauvignon

Oorsprong - Australië 2017 75CL

In tegenstelling tot de nieuwe wereld stijl shiraz van Wakefield is deze 100% cabernet sauvignon meer gemaakt volgens de tradities van de oude wereld.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Wakefield Estate Cabernet Sauvignon

In tegenstelling tot de nieuwe wereld stijl shiraz van Wakefield is deze 100% cabernet sauvignon meer gemaakt volgens de tradities van de oude wereld. Zo rijpt deze wijn uit de Australische Clare Valley 12 maanden op Franse eikenhouten vaten. Hiervan is slechts 10% nieuw en de rest al eerder gebruikt. Dat zorgt ervoor dat het fruitige karakter van deze wijn behouden blijft. Je proeft cassis, vanille, chocola, specerijen en een hint van eucalyptus. Schenk hem bij een zelfgemaakte hamburger van de barbecue.

Lekker bij hamburger
5.0
  • Even laten "ademen" . Zelf plaats ik de fles even in de koelkast. Het leuke daarvan is dat per temperatuur de smaak verandert van toch wel licht en vanaf advies temperatuur rond 17 vol van smaak waarbij tijdens de afdronk duidelijk een druiven of kersachtige smaak naar voren komt. Op deze manier heeft men tijd om te genieten.
Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving In tegenstelling tot de nieuwe wereld stijl shiraz van Wakefield is deze 100% cabernet sauvignon meer gemaakt volgens de tradities van de oude wereld.
Inhoud 75 Centiliter
Soort cabernet sauvignon
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Australië
Contactgegevens Leverancier
Wakefield Wines Pty Ltd 89A Winery Road, Auburn, Australia Website: www.taylorswines.com.au Email: kaye.oliver@taylorswines.com.au
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2017
90 punten

Gilbert and Gaillard

Bronzen

International Wine Challenge

Zilveren medaille

Mundus Vini

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen