Skip to main content

Whisky

Filters voor Whisky

Filters voor Soort

Malt (2)

Filters voor Prijs

50 tot 75 euro (1) 75 tot 100 euro (1)

Filters voor Land

Schotland (2)

Filters voor Merk

Johnnie Walker (23) Jack Daniels (16) Glenfiddich (12) Glenlivet (12) Glen Talloch (8) Famous Grouse (10) Grant's (3) White Lion (4) Jameson (10) Chivas Regal (11) Dalwhinnie (3) Jim Beam (7) Lagavulin (2) Laphroaig (5) Ballantines (4) Loch Lomond (3) Dewar's (9) Nikka (8) Macallan (4) Arran (3) Frysk Hynder (1) Old Pulteney (2) Smokehead (1) Teeling (4) Bruichladdich (3) The Busker (4) Benriach (5) Overig (353)
Geen resultaten

Filters voor Flesformaat

70 cl (2)

Filters voor Kenmerken

Jim Marray (1) World Whiskies Awards (1) International Wine & Spirits Competition (1) IWSC (1)

Filters voor Alcoholpercentage

41% tot 50% (2)
Bekijk 2 producten

Lagavulin whisky bestellen

Malt 2 Schotland 2 krachtig & rokerig 2 70 cl 2

 

Lagavulin kopen

Door 200 jaar aan ervaring in het maken van whisky is de kwaliteit van Lagavulin van hoogstaand niveau. Spreekt een rokerige whisky jou aan? Dan zijn de whisky’s van Lagavulin iets voor jou!

Lagavulin aanbieding

Bij Gall & Gall hebben we iedere week nieuwe aanbiedingen. Houd daarom de actiepagina in de gaten en bestel Lagavulin tegen de beste prijs! Vóór 22:00 besteld? Dan bezorgen wij jouw bestelling de volgende dag.

Lagavulin whisky

De smaak van Lagavulin is één van de meest rokerige en krachtige smaken van alle whisky’s ter wereld. Deze whisky is een absolute must-have voor de enthousiasteling. Het kan je dan ook niet verbazen dat dit één van de meest favoriete whisky’s is onder kenners. De unieke smaak wordt gecreëerd door de whisky maar liefst 16 jaar te rijpen in eiken vaten. Wil je weten hoe je deze drank het beste kunt drinken? Bezoek dan eens de merkpagina van Lagavulin.

Lagavulin 16 of Lagavulin 8?

Met 16 jaar in het rijpingsproces hebben de turf-tonen in Lagavulin 16 een zwaardere smaak dan in de Lagavulin 8. Houd je meer van een zoete smaak? Dan is Lagaluvin 8, door de kortere rijptijd, perfect voor jou. Passen sterke smaken meer in jouw straatje, dan is Lagavulin 16 de betere keuze. Kies voor de whisky die het beste bij jou past!
 
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.