Skip to main content
White Claw Black Cherry

Hard Seltzer 5.0

Per fles

White Claw Black Cherry

33CL 4,5%

White Claw Hard Seltzer is een mix van bruiswater, 4,5% alcohol en een vleugje zwarte kers die zorgen voor een verfrissend drankje. Drink jouw White Claw ijskoud!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over White Claw Black Cherry

Sparkling water met alcohol en een vleugje zwarte kers brengt de scherpte en zoetheid van een rijpe zomerkers naadloos in evenwicht. Het is de perfecte introductie tot de verfrissende smaak van White Claw Hard® Seltzer. Met bruisend water, drievoudig gedestilleerde drank en natuurlijke smaken voor een verfrissend drankje zoals je die nog nooit hebt geproefd. White Claw Hard® Seltzer.

5.0
  • Deze heeft wat meer smaak dan de kopie merken. Drinkt makkelijk weg en zit wat meer in, hier kan je er wel een paar van drinken!
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 4,5%
Contactgegevens Leverancier
Mark Anthony Brands International Unlimited Company Dublin, D04 WN059, Ireland Website: www.whiteclaw.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Ierland
Mark Anthony Brands International

Mark Anthony Brands International

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen