Skip to main content
Wijnbox Bestsellers Chardonnay
-21%

Wijnbox

Gratis bezorging

Wijnbox Bestsellers Chardonnay

6X75CL 0%

Wist je dat chardonnay een van de meest veelzijdige druiven is? Deze druif wordt ook wel de 'wijnmakersdruif' genoemd omdat je door technieken als houtlagering of rijping op de gistrestanten heel veel extra smaken in de wijn kunt creëren.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Wijnbox Bestsellers Chardonnay

Deze druif staat ook wereldwijd aangeplant en natuurlijk is het klimaat ook van invloed op de smaak van de uiteindelijke wijn. In deze wijnbox vind je een echte elegante Bourgogne, een rijke Californische Chardonnay en een fruitige Chileense Chardonnay.

Deze wijnbox bevat onze Chardonnay Bestsellers, wijnen die zeer geliefd zijn bij onze klanten!
Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

  • 2x La Palma Reserva Chardonnay
  • 2x Ironstone Chardonnay
  • 2x Joseph Drouhin Bourgogne Chardonnay

Alle Gall & Gall wijnboxen
Er zijn nog meer Gall & Gall wijnboxen. Laat je verrassen en ontdek je nieuwe favorieten met de Gall & Gall wijnboxen.

Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Gall & Gall

Vanaf 1884 hebben Maria Gall - en later haar beide zonen - een passie ontwikkeld voor dranken. Samen met de beste specialisten heeft zij altijd een hoge kwaliteit in huis weten te halen. Naar deze kwaliteit streven wij vandaag de dag nog steeds.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.