Skip to main content
Wijnbox Bestsellers Sauvignon Blanc

Wijnbox

Gratis bezorging

Wijnbox Bestsellers Sauvignon Blanc

6X75CL

De bakermat van de sauvignon blanc druif is de Loire. Proef dit type wijn in de Touraine Sauvignon. Maar de Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland wint steeds meer terrein! Deze wijn heeft een intense smaak en is zeer herkenbaar. Wist je dat ook in Noord-Italië schitterende Sauvignon Blanc wordt gemaakt? Dit gebied heeft in de zomer warme, zonnige dagen en koele nachten. Perfect voor de aroma-ontwikkeling en frisheid in de wijn. Proef deze drie verschillende smaken in deze Sauvignon Blanc wijnbox.

Deze wijnbox bevat onze Sauvignon Blanc Bestsellers, wijnen die zeer geliefd zijn bij onze klanten!
Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?
- 2x Bruce Jack Sauvignon Blanc
- 2x Bougrier Conf. Touraine
- 2x Yealands Sauvignon Blanc

Alle Gall & Gall wijnboxen
Er zijn nog meer Gall & Gall wijnboxen. Laat je verrassen en ontdek je nieuwe favorieten met de Gall & Gall wijnboxen.

Bekijk alle wijnboxen 
 

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Wijnbox Bestsellers Sauvignon Blanc

Wist je dat ook in Noord-Italië schitterende Sauvignon Blanc wordt gemaakt? Dit gebied heeft in de zomer warme, zonnige dagen en koele nachten. Perfect voor de aroma-ontwikkeling en frisheid in de wijn. Proef deze drie verschillende smaken in deze Sauvignon Blanc wijnbox. Deze wijnbox bevat onze Sauvignon Blanc Bestsellers, wijnen die zeer geliefd zijn bij onze klanten!

Wat zit er in deze Gall & Gall wijnbox?

  • 2x Bruce Jack Sauvignon Blanc
  • 2x Bougrier Conf. Touraine
  • 2x Yealands Sauvignon Blanc
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Gall & Gall

Vanaf 1884 hebben Maria Gall - en later haar beide zonen - een passie ontwikkeld voor dranken. Samen met de beste specialisten heeft zij altijd een hoge kwaliteit in huis weten te halen. Naar deze kwaliteit streven wij vandaag de dag nog steeds.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen