Skip to main content

CUIJK - SMIDSTRAAT 70 5431 BJ

Geopend, sluit om 18:00

icon 0485-350510 Bellen

Kom naar onze winkel! 

Waarom? Hierom:

• Een grote parkeerplaats voor de deur waar de winkelwagens al klaar staan. 

• Een brede ingang waar aanbiedingen u toelachen. 

• Een hartelijk welkom door Jose, Raphael en Guus. Een team met tientallen jaren ervaring in het slijtersvak. 

• Wij zorgen ervoor dat je met een glimlach en een tevreden gevoel uw aankopen doet. 

• Wij laten je geregeld kennis maken met nieuwe producten.

• Wij helpen je met de dranken voor uw feestje. Ook voor statafels en glaswerk.

Met ons enthousiasme maken we je fan.

Even voorstellen:

Guus, Vinoloog en al 25 slijter, is heerlijk enthousiast over wijnen en speciaal bier. Iedere vakantie gebruikt hij om de plaatselijke producenten te bezoeken en op die manier het verhaal ander het product uit te diepen. Het enthousiasme spat eraf.

“Mijn favoriete wijnhuis is Masi uit Verona Italië. Dit wijnbedrijf heb ik tijdens mijn vakantie aan het Gardameer bezocht. Het heeft me verwonderd dat een firma van deze grootte nog zoveel waarde hecht aan de tradities van de regio. Authentieke Druiven soorten, methodes die van generatie op generatie worden doorgegeven. In samenwerking met het ISVV onderzoek gepleegd naar het perfectioneren van het proces. Die combinatie is de sleutel naar een unieke wijn. En dat proef je. 

 

Jose, al 20 jaar slijter, is de klanten magneet bij uitstek. Iedereen die binnenkomt voelt zich onmiddellijk thuis. Met veel creativiteit en vakkundigheid zal ze ervoor zorgen dat u tevreden bent. Meedenken in geschenken en extra haar best doen om er een mooie cadeauverpakking van te maken is haar grote kracht. Haar favoriete product is Licor 43. Ze zegt: “Licor 43 is mijn favoriet omdat deze likeur van vanille en karamel zo veelzijdig is. Puur, met ijs of in de mix. Wat dacht u van banaan van de BBQ (met schil en half doorgesneden) besprenkelen met Licor 43, een bolletje vanille-ijs en slagroom. Heerlijk!!

 

Raphael, al 24 jaar slijter, je kunt aan zijn stem horen dat hij niet uit Cuijk komt. Hij is whiskyliefhebber en kan daar ongelofelijk veel over vertellen. Zij credo: Bijna alle whiskies zijn mooi, bijzonder of speciaal. Het ligt er ook helemaal aan wanneer en waarbij je de whisky drinkt. Als ik dan toch moet kiezen kies ik de Laphroaig, absolute favoriet is de Quarter Cask, de rijping op de kleine vaten geven deze whisky een bijzondere en vooral krachtige smaak. Ideaal voor een mooie winterse avond. Maar ik vind ook de Glenfiddich 15 jaar Solera Reserve erg mooi. Heel goed zo te drinken door zijn rijping op sherryvaten" 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.