Skip to main content

AXEL - NASSAUSTRAAT 2 B 4571 BK

 

Welkom bij Gall en Gall in ons mooie Axel!

Met een ruime gratis parkeerplaats voor de deur en diverse winkels om ons heen kun je bij ons compact, compleet en comfortabel je boodschappen doen.

In deze mooie nieuwe winkel staat een enthousiast team klaar om je met raad en daad bij te staan. Het team bestaat uit medewerkers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Met al hun kennis en passie kunnen zij je adviseren over de lekkerste drankjes.

Jan heeft levenslange ervaring en kan je alles vertellen over wijn en whisky. Al zijn leuke weetjes maken dat je er gelijk al zin in krijgt. Hij organiseert ook diverse proeverijen, een unieke beleving die je zeker eens moet meemaken!

Remco is bijna opgegroeid in onze winkel. Hij vindt het fijn om je alles te vertellen over onze speciaal bieren. Hij kent alle geuren, kleuren en smaken en kan je dus een goed advies geven. Daarnaast blijft hij zoeken naar nieuwe biertjes, dus houdt onze lokale biersoorten in de gaten.

Sandra, Mart en Jelle maken het team volledig. Zij maken de mooiste en leukste cadeautjes en delen al hun ervaring graag met je.

Tot snel in Axel!