Skip to main content

VALKENBURG - IRMENGARD PASSAGE 1 6301 EC

Bezoek de bruisende winkel van Gall & Gall Valkenburg in het mooie winkelcentrum ‘Aan de Kei’. 
Midden in Valkenburg ligt onze slijterij met het meest uitgebreide assortiment van de streek. Hier vind je je favoriete wijn, whisky, likeur, cognac, jenever of bier en inspireren we je om eens wat nieuws uit te proberen. Ontdek bijzondere dranken van over de hele wereld, maar ook lokale specialiteiten zoals Valkenbergs Bokkekroed en Leeuw Bier. Wij staan graag voor je klaar in onze winkel! 

Praktische informatie 
Deze Gall & Gall is iedere dag van de week geopend, ook op zondag. Je kunt gratis parkeren in de onderliggende parkeergarage (bij besteding vanaf € 25,- bij Gall & Gall en/of Albert Heijn). De winkel is ruim toegankelijk, rolstoelvriendelijk en ligt in een winkelcentrum met onder andere Albert Heijn, Blokker, Kruidvat en HEMA. Niet alleen vanwege onze gezellige winkel is Valkenburg al een bezoekje waard. Het historische Geuldorpje is het hoogtepunt van de regio met onder andere de enige hoogteburcht van Nederland, mergelgroeves, sfeervolle terrassen en het unieke heuvelachtige landschap. Tot ziens in Valkenburg! 

Bij Gall & Gall Valkenburg word je verwelkomd door een enthousiast team. Voel je vrij om lekker rond te neuzen tussen de flessen en al je vragen af te vuren op onze medewerkers. Met hun kennis en ieder hun eigen expertise helpen ze je graag om de perfecte fles te vinden voor elke gelegenheid. Dat kan verschillen van een feestelijke bruiloft tot een woensdagavond met weekendgevoel. 

Maak kennis met ons team: 
Onze Maud houdt niet alleen van een wijntje op haar tijd, maar is ook nog eens echte foodie. Dé vraagbaak als het gaat om wijn-spijscombinaties dus. Maud maakt al sinds jaren onderdeel uit van ons team en haar Slijtersvakdiploma staat garant voor gedegen kennis over al onze producten. 

Denny is een zeer ervaren kracht en onze wandelende bier-encyclopedie. Zijn passie voor bier en vooral voor speciaalbieren deelt hij graag met onze klanten. Hij zit zelfs met andere enthousiastelingen in een heuse bierclub. 

Shawny  is student en combineert haar studie met veel enthousiasme in een parttime baan in onze winkel.

Bep vertelt je graag wat over de lekkerste wijnen. Met haar jarenlange ervaring helpt zij je met veel plezier aan een heerlijke fles.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.