Skip to main content

WINSUM - OBERGON 9 9951 HL

Geopend, sluit om 21:00

0595-526510 Bellen

 

Welkom bij Gall&Gall Winsum. Wij staan zeven dagen in de week klaar voor je. Met een team van vier enthousiaste collega’s adviseren en helpen wij je graag met de keuze van een mooie fles voor thuis of om cadeau te geven. Met een verrassend ruim assortiment aan whisky, jenever, berenburg en wijn kom je altijd met de juiste fles thuis. 

Altijd de perfecte wijn. Aan de hand van 13 vragen kennen we jouw voorkeur voor zuur, suiker, intensiteit, tannines en verfijning in een wijn. Daarnaast meten we welk smaaktype je bent: houd je meer van frisse witte wijn of juist meer van soepel? En wat vind je lekker in een rode wijn? Grip en structuur bij een stevige wijn waarin je tannines proeft, of liever sappig of fruitig? 

Doe de test in 24 seconden en ontdek jouw smaakprofiel in de winkel. 

Heb jij een feestje? Ook kun je bij ons terecht voor sta tafels en de Heineken Cooltap, geschikt voor zeer grote gezelschappen. 

Kitty: Smaakprofiel Royal Red - Fruit Lover
Vina Mayor Crianza is één van mijn favorieten wijnen. De kurk eraf en genieten van de geuren die vrijkomen. De volle krachtige smaak van zwart fruit en een heerlijk lange afdronk. Ideaal wijntje voor s’avonds op de bank.

Arjen: Smaakprofiel Royal Red - Fresh Hammer
Het drankje waar je mij voor kan wakker maken is de Ardbeg Corryvreckan. Een heerlijk rokerige turfachtige whisky. Met tonen van appel, citrus, koffie en peper. Doe er eens een druppeltje water in en de geuren knallen uit het glas. Perfect voor de koude wintermaanden.

Leonie: Smaakprofiel Easy Rider-Sugar Honey
Licor 43 cuarenta y tres is voor mij het lekkerste drankje. Ideaal omdat je het zowel puur kan drinken als mixen. Vele variaties zijn mogelijk dus. Ik vind het persoonlijk het lekkerst in de mix met 7-up. Een drankje wat je makkelijk drinkt.

Bauke: Smaakprofiel Easy Rider - Big White
Gouden Carolus triple vind ik persoonlijk het lekkerste speciaal biertje die ik tot nu toe heb geproefd. Het is een heerlijk bier met een alcoholgehalte van 8,5% en een volle ronde smaak. Moutig, verfrissend en licht kruidig. Het biertje is van hoge gisting en 100% natuurlijk.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.