Skip to main content

MAASTRICHT - PLEIN 1992 54 6221 JP

Aan het Plein 1992 in Maastricht ligt de gezellige slijterij Gall & Gall Ceramique. Deze winkel is in November 2017 toegevoegd aan het Plein en ligt naast Albert Heijn Ceramique.

Of je nu op zoek bent naar een likeur, een lekker speciaalbiertje, een goede fles whisky of een speciale fles wijn, bij ons zul je altijd wel iets vinden. Ben je op zoek naar een leuk en verrassend cadeau? Dan moet je helemaal bij onze winkel zijn! We hebben diverse geschenkverpakkingen, kunnen een leuk pakketje maken en zoeken samen naar iets moois om te geven. Ook hebben we een aantal Maastrichtse wijnen in ons assortiment.

Bij onze Gall & Gall word je door een enthousiast team geholpen dat direct voor u klaar staat. Door hun enthousiasme en kennis vind je altijd waar je naar op zoek bent. 

Praktische informatie

Wij zijn op maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Parkeren kan in onderliggende parkeergarage en bij besteding vanaf 25 Euro,- bij Gall & Gall en/of Albert Heijn kun je 1 uur gratis parkeren.

Vanuit Plein 1992 loop je via de brug zo het bruisend hart van de stad in.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.