Skip to main content

ALKMAAR - EUROPABOULEVARD 26 -28 1825 SB

Geopend, sluit om 19:00

072-5647220 Bellen

Onze ruime en overzichtelijke winkel staat in het gezellige winkelcentrum “de Mare” waar werkelijk van alles te vinden is . Het is de winkel boulevard van Alkmaar waar je gratis kan parkeren en er is altijd wat te beleven.

Als je in onze winkel komt zal je prettig verrast worden door het enthousiasme van onze medewerkers . Zij kunnen je voor elke gelegenheid het juiste advies geven . Onze service en advisering staan hoog in ons vaandel en zorgen ervoor dat je altijd met een prettig gevoel onze winkel verlaat.

Onze Medewerkers:
Jetze (winkelmanager)
Al sinds 1975 ben ik als drankenspecialist werkzaam bij Gall en Gall . Mijn loopbaan is begonnen in Amsterdam waar ik diverse filialen geleid heb . Thans werkzaam als winkelmanager in zowel Alkmaar de Mare als in Schagen , een 2-tal filialen waar ik met plezier in werk.

Hillie 
Ben in 2015 Begonnen . Een fijne werkomgeving en leuke collega’s .Ga met plezier aan de slag om mensen te laten “genieten”van drank, want wij hebben tegenwoordig een verantwoordelijkheid Verder ben ik voor vriendelijkheid service en natuurlijk kennis

Petra :
Ben werkzaam in “de Mare” in Alkmaar(6510)
Ik werk er met veel plezier en heb een leuke klantenkring opgebouwd , sommige klanten komen gezellig een praatje maken ……..en nemen dan toch weer een fles lekkere wijn mee.

Zelf ben ik gek op een mooi glas wijn…..wit of rood het maakt niet uit , waar ik op dat moment trek in heb of wat ik eet . Ik hoop nog een lange tijd in “de Mare “te mogen werken en de klanten blij te maken met een mooie fles wijn of een lekker likeurtje 

Lucinda:

Ik ben sinds maart 2016 in dienst bij Gall en Gall, dus dat is nog niet heel lang, maar wel met heel veel plezier.
Het doet me goed dat ik deel uit maak van zo'n leuk team, want dat is natuurlijk ook erg belangrijk.
Als de klant met een goed gevoel de deur uitgaat ben ik helemaal blij, want ik wil ze immers terug zien. 
Gall en Gall heeft een groot assortiment, dus ik ben erg blij als ik de klant met het juiste advies verder kan helpen.
Ik vind het belangrijk om mijn kennis steeds bij te blijven schaven, zodat ik dit kan overbrengen op de klant.
Kortom: werken bij Gall en Gall doe ik met heel veel plezier door de fijne collega's en de leuke en gezellige klanten, en natuurlijk omdat ik ook wel van een goed glas houd! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.