Skip to main content

'S-GRAVENHAGE - THERESIASTRAAT 127 2593 AG

Je vindt ons in de levendige Theresiastraat, het centrum van het gezellige Bezuidenhout met z’n bijna dorps karakter. In de nabijheid van het business district is het een wijk met veel jonge gezinnen en expats, maar er zijn er ook nog die je kunnen vertellen over “het bombardement”.

Je wordt bij ons vriendelijk ontvangen door een enthousiast en gedreven team dat bestaat uit: Ester, Robin, Daniel, Myron, Jamie en Emily. 

 

Wij vinden niets leuker dan een passend advies te geven. Of het nu gaat om een leuk cadeau, een mooie whisky, cognac of gin… of om de juiste wijn voor bij een etentje. Wij helpen je 7 dagen per week met het vinden van de perfecte fles!

Op het gebied van bijzondere bieren, wijnen en whisky’s hebben wij altijd “net iets meer” in huis. Het is onze passie en daarover vertellen wij graag. Wanneer de drukte het toelaat laten wij graag iets proeven. 

In principe bezorgen wij niet, maar wanneer leeftijd en mobiliteit voor problemen zorgt, dan vinden wij het gewoon goede service om alsnog te bezorgen.

Verder biedt Gall online een mooie bezorg service, zowel bij je thuis als bij ons in de winkel.

Wij helpen je met veel plezier!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.