Skip to main content

MAASTRICHT - BURGEMEESTER CORTENSTR 6 B 6226 GV

Welkom in onze Gall & Gall op de Burgemeester Cortenstraat, een gezellige klein-maar-fijn winkel in Heer-Maastricht! 

Anjo, Judith en Robert zijn dol op lekker eten en drinken en verrassen je graag op je zoektocht naar een perfect cadeau, de ideale match bij je gerechten of gewoon een lekker flesje. Is wat je zoekt niet voorradig? Bestel online op gall.nl en kies voor het gemak van een thuislevering of kom het bij ons ophalen op een moment dat het jouw schikt. 

Anjo: mijn favoriete drankje is toch wel Licor 43. Lekker bij de koffie, maar het allerlekkerst puur met veel ijs. Heerlijk om met vriendinnen te drinken in het weekend, zeker een aanrader voor iedereen die van wat zoets houdt. 

Judith: Mijn favoriet tot nu toe (want nog lang niet alles geproefd...) is de Aberlour A'Bunadh, een lekkere whisky die binnenkomt in laagjes; mooi vol, hintje fruit, tikje vanille, lekkere rooksmaak... Je moet er even voor gaan zitten maar dan heb je ook wat! ;-) 

Robert: Mijn favoriete wijn is de Valpolicella Ripasso, een superitaliaan! Een mooie stevige wijn, die toch een lekker fruitige smaak heeft. Perfect om zo te drinken, maar zeker ook lekker bij een hapje eten!

Maar wat je ook zoekt, wij helpen je graag, so visit and like us!

Anjo, Judith en Robert

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.