Skip to main content

EDE GLD - KEESOMSTRAAT 3 E 6717 AH

Welkom bij Gall & Gall Keesomstraat Ede

Onze winkel is gelegen in een kleinschalig winkelcentrum naast een Albert Heijn XL, net even buiten het centrum van Ede. Er is een grote parkeerplaats aanwezig, waar je gratis kunt parkeren. Wij zijn een klein enthousiast team liefhebbers en vinden het leuk om jou wegwijs te maken in de wereld van dranken. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid aan dranken. Of je nu op zoek bent naar een exclusieve bubbel of een plaatselijk biertje, frisse witte of stevige rode wijn, een mooie rokerige whisky of een lekker zoet likeurtje, we hebben het voor je. En is het niet in de winkel aanwezig, dan kun je het altijd nog via onze website bestellen. Voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. 

Ben je op zoek naar een lekker cadeau, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We pakken jouw aankoop graag mooi voor je in. Dat we met veel plezier ons werk doen en dat dat gewaardeerd wordt door onze klanten, heeft er toe geleid dat we in de afgelopen 5 jaar, 2 keer tot de 3 beste filialen behoorden van Nederland. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes en acties, volg ons dan op Facebook Gall & Gall Keesomstraat Ede.  Graag tot gauw! 

Roland, Ina, Bram. Angela & Anita 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.