Skip to main content

GELDROP - EINDHOVENSEWEG 40 5662 AB

Geopend, sluit om 18:00

040-2800850 Bellen

Het team van Gall en Gall Eindhovenseweg heet je van harte welkom in onze kleine, maar gezellige winkel die je vindt in de Albert Heijn.

Sinds kort delen we de winkelmanager met de winkel op de Heuvel in het centrum van Geldrop. We zijn één groot hecht team geworden en je kunt één van ons dus ook wel eens aantreffen in die andere winkel. 

We adviseren je graag over de perfecte fles wijn om je etentje compleet te maken of we zoeken met je mee naar het meest geschikte cadeau voor die speciale gelegenheid. Je vindt bij ons het drankje wat het beste bij jou en bij je gezelschap past. Wij zijn pas tevreden als je met een goed gevoel, een glimlach en de juiste fles onze winkel uit gaat. En dan zien we je heel graag de volgende keer weer bij ons terug. 

Geniet van onze passie voor dranken en ons enthousiasme, in een winkel waar altijd een gemoedelijke sfeer heerst en de klant nog echt op nummer 1 staat. 

Wat zijn onze favoriete dranken?

Anne: 

Ik geniet graag van een glaasje port. Uit ons assortiment is de Graham’s 10 jaar oude Tawny port mijn favoriete fles. Echt een ‘heerlijk-genieten-op-zondagmiddag-met-een-boek-op-de-bank-drankje’. 

Suzanne: 

De Graham's Aged Tawny 20 years Port is de beste compagnon voor een gezellige, ontspannen avond en smaakt heerlijk bij oude kaas. Tip: Ook de Graham's 10 years is zijn prijs meer dan waard; deze heeft wat meer bite en doet het heel goed bij zoete desserts, zoals appeltaart'. 

Yolanda: 

Sinds ik de Nieuw-Zeelandse Mount Vernon Sauvignon Blanc geproefd heb ben ik overgestapt van Chardonnay's naar Sauvignon Blanc-wijnen. Deze lekkere, frisse wijn met tonen van citrusfruit en een licht mineralige afdronk heeft mij doen overtuigen dat ik ook van wat drogere witte wijnen houd'. 

Wil: 

Ik drink graag rosé en in het bijzonder Domaine Lamourie rosé. Van de rode wijnen drink ik meestal Beso de Vino, maar Valpolicello Ripasso vind ik een heerlijk glas wijn en ook de La Palma merlot reserva kan ik erg waarderen. Van wit vind ik een chardonnay lekker en af en toe neem ik een lekkere sauvignon blanc. 

Jet: 

Ik ben een zoetekauw. Ik houd van zoete witte wijn, Licor 43 en Passoa, maar ook van een Bacardi-cola kan ik op zn tijd genieten.

We zien je graag aan de Eindhovenseweg, waar je je auto eenvoudig en gratis voor de deur parkeert!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.