Skip to main content

'S-GRAVENHAGE - ELANDSTRAAT 160 2513 GW

Gall en Gall Elandstraat is de drankenspeciaalzaak in het centrum van Den Haag. Wij zijn bijna alle dagen van het jaar (1 januari gesloten) voor jouw geopend!

Zoek je een Wijn voor bij het eten? De medewerkers van Gall en Gall Elandstraat weten welke daar het beste bij past. Ben je meer opzoek naar een Whisky, van blended tot de duurdere single malts Gall en Gall Elandstraat heeft ze staan. Ondanks onze beperkte ruimte proberen we het grootste deel van het Gall en Gall assortiment in huis te hebben. Dus zoek je een mooi Gin, zacht zoete rum of een luxe Wodka kom langs. We helpen je graag bij je keuze van een lekker flesje drank voor jezelf of als cadeau.

Bestel je liever online in de Gall en Gall webshop? Geen probleem laat deze dan kosteloos bezorgen in de Gall en Gall Elandstraat en haal je je bestelling op een voor jouw geschikt moment op. Wij hebben de meest ruime openingstijden van alle Gall en Gall winkels in Den Haag dus geen gehaast om je producten op te halen.

Je kunt ons vinden in het pand van de Albert Heijn XL, hebben een zeer ruim parkeer terrein en de eerste twee uur parkeren zijn nog eens GRATIS ook.

We begroeten je graag in onze winkel,

Winkelteam Gall en Gall Elandstraat

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.