Skip to main content
0
€ 0.00
Winkelmand Bekijk / wijzig inhoud
Korting
Statiegeld
Transactiekosten
Verzendkosten -
Totaal Producten (0) € 0.00

LEEUWARDEN - EMMAKADE 168 A 8933 AX

Welkom bij Gall en Gall Emmakade. Onze winkel is gelegen aan de oostkant van de stad naast de AH en vlakbij winkelcentrum de Centrale. wij zijn goed bereikbaar en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid.

In onze gezellige winkel kun je van maandag t/m zaterdag tot 21.00 terecht voor een lekker drankje, een mooi cadeau of een goed advies! Ook heeft de Gall en Gall altijd scherpe aanbiedingen. Hou daarom onze folder goed in de gaten of check de website www.gall.nl

Tip : met de Gall en Gall klantenkaart kun je profiteren van extra en persoon-gebonden aanbiedingen.

Het winkelteam van Gall en Gall Emmakade bestaat uit Hein, Monique, Danielle, Angelique en Carel. Wij zijn een enthousiast en vakkundig team met aandacht voor jou en een passie voor dranken. Dus voor een goed en eerlijk advies kom bij ons langs wij staan voor je klaar. Graag tot ziens op de Emmakade.

Hein liefhebber van wijnen en zware Belgische speciaal bieren. 

Monique liefhebster van wijn, een favoriete wijn van haar is de Chapelle du Bois (Heerlijke rode, makkelijke wijn voor bij de borrel, maar kan ook goed bij pasta gerechten. Mooi geprijsd en bijna iedereen vindt deze wijn lekker. )

Danielle liefhebster van wijn en weet veel van wijn/spijs combinaties.

Angelique liefhebster van cocktails, een favoriete cocktail is gin/tonic rozemarijn. ( Dit is een pittig drankje met een kruidige afdronk. Vul je gin-glas met 1/3 deel Bombay Sapphire gin en voeg vervolgens 2/3 deel Fentimans tonic toe. Daarna pak je een takje rozemarijn en flambeert dit kort, doe de rozemarijn in het glas en voilà. Vervolgens kun je er crushed ijs bij doen, maar niet teveel dit gaat ten koste van de gin.)

Carel liefhebber van speciaal bier en gedistilleerde dranken.