Skip to main content

'S-GRAVENHAGE - BANKASTRAAT 50 -54 2585 EP

Geopend, sluit om 20:00

070-3587573 Bellen

Benny, Lizette, Thierry, Thijmen en Martijn verwelkomen u graag in onze gezellige winkel aan de Bankastraat in Den Haag. Dit nieuwe team staat graag voor u klaar om u te helpen aan een mooie wijn voor bij het diner, een lekkere fles voor bij de borrel of een mooi cadeau! 
Wij hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan en delen met veel plezier en enthousiasme onze passie en kennis met u zodat u altijd met een mooie fles de deur uit gaat. 
 
Onze winkel met een zeer uitgebreid assortiment ligt in een van de leukste buurten van Den Haag, de Archipel. Deze buurt zou je kunnen omschrijven als het "Notting Hill" van Den Haag met inwoners uit alle lagen van de bevolking en zeer geliefd bij Expats.   
 
Zoveel mensen zoveel smaken en daarom hebben wij allemaal onze  expertise. 
Thijmen weet alles van de klassieke rode wijnen zijn smaakprofiel is ook niet voor niets ''Classic red'' 
Voor whisky moet je bij Thierry zijn en Martijn is door zijn vorige werk als barman in een biercafé een echte bier expert. Lizettte weet alles over cocktails en wijn. En Benny kan je alles vertellen over wijn en vooral die uit Amerika en Italië zijn favoriet. Ook heeft hij een voorkeur voor rokerige whisky's 
 
Kom snel een keer langs in de leukste winkel van Den Haag. 
Tot ziens in Gall&Gall Bankastraat (tegenover  de Albert Hein)