Skip to main content

BREDA - VALKENIERSPLEIN 9 4835 RA

Geopend, sluit om 20:00

076-5640220 Bellen

Welkom in onze winkel aan het gezellige Valkeniersplein! Iedere keer opnieuw proberen wij je een unieke beleving in onze winkel te bezorgen. Wij vinden het belangrijk om vanuit ons brede assortiment een goed advies te bieden, waar jij bijvoorbeeld tijdens een lekker etentje echt iets aan hebt. Kijk je liever even rond? Geen probleem! 

Ook voor een persoonlijk cadeau ben je bij onze Gall & Gall aan het juiste adres. Met liefde maken wij een Gin-Tonic of een bierpakket voor je klaar. Daarnaast is een mooie combinatie van verschillende wijnen snel gemaakt. Onze ligging is ideaal: met buren als een groenteman, een kaasboer en een slager is de perfecte wijnspijs-combinatie snel gemaakt. 

En kun je in onze winkel niet vinden wat je zoekt, maar wil je het wel graag hebben? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een passende oplossing. 

Met ons zeskoppige team staan wij zeven dagen per week voor jou klaar.  Bij ons kan je zelfs in de avonduren terecht of loop op zondagmiddag even bij ons binnen!  Op het laatste moment op zoek naar een mooie fles wijn of een goede whiskey of heb je een cadeautje nodig?  We hopen je snel te mogen ontvangen in onze winkel! 

Met gastvrije groet, 

Arno, Marcella, Maikel, Lotte, Femke en Judith

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.