Skip to main content

'S-GRAVENHAGE - KEIZERSTRAAT 295 2584 BG

Geopend, sluit om 19:00

070-3586280 Bellen

Welkom in onze winkel in één van de oudste winkelstraten van Nederland!

Voor een gevarieerd publiek met net zoveel verschillende smaken en voorkeuren hebben wij van alles in huis. Ook kennis van zaken. Winkelmanager Lizette Busman - vakbekwaam slijter en Liquorist van de Wijnacademie® - vult haar dynamische team graag aan met enthousiaste studenten die in deeltijd hun vakkennis snel opbouwen en daarnaast ook hun eigentijdse ervaring inbrengen.

De slogan “Iedereen een kenner” van Gall & Gall is de basis voor het contact met de klant. In een actieve uitwisseling over een mooi product worden wij en onze klanten over en weer wijzer. Ook als het gaat over drank en spijs. Dat werkt aanstekelijk.

De winkel biedt een krachtige selectie van de ruim 1800 wijnen die Gall & Gall verkoopt. Datzelfde geldt ook voor de whisky's en overig gedistilleerd. In de winkel maken we graag gebruik van onze Ipad om waar nodig het aanbod via de website erbij te betrekken. En ook de verhalen achter de fles hebben we er zo snel bij waar nodig. Door het gemak van afleveren en ophalen in de winkel draagt u nog steeds bij aan onze winkelomzet en hoeft u het winkelen niet te missen. En wij u ook niet!

Uiteraard hebben we ook een mooie hoek voor speciaalbieren en aandacht voor Haagse producten. Met de heerlijke bieren van Brouwerij Scheveningen voorop!

Op weg naar de boulevard en het strand, aan het einde van de Keizerstraat, pikt u makkelijk wat gekoelde dranken mee uit onze dubbele koelkast. En op weg terug naar huis trouwens ook...denk aan rosé, witte wijn en bubbels!

Enne ...natuurlijk weten wij als geen ander welke dranken goed bij een lekkere haring passen.

Graag tot ziens!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.