Skip to main content

BREDA - MOERWIJK 12 4826 HN

Onze winkel ligt middenin het gezellige winkelcentrum 'Hoge Vucht' te Breda. Buiten is voldoende parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Zo kunt u uw boodschappen combineren met leuke aankopen in een winkelcentrum waar vaak extra activiteiten zijn.

Gall & Gall Moerwijk is een ruime winkel met een divers aanbod in dranken. Zo vindt u bij ons de mooiste whisky`s, lekkere speciaalbieren, likeuren, mixdranken en de beste prijswinnende wijnen. Mocht u iets niet vinden in onze winkel, helpen wij u graag verder om het via onze website alsnog te kunnen bestellen zodat u het de volgende dag al in huis hebt! (indien voorradig, m.u.v. zon- en feestdagen). Wist u trouwens dat uw internet bestelling in onze winkel kunt laten bezorgen en dan geen verzendkosten betaalt?

Passie voor ons vak en plezier in ons werk; dat merkt u meteen als u bij ons binnenloopt. Advies nodig over een wijn? Samen gaan we uw smaakprofiel uitzoeken. Een vraag over een whisky? Of op zoek naar een leuk cadeautje? Wij staan altijd klaar om te helpen!

Inspireren en geïnspireerd worden is waar wij voor staan. Onze klanten zijn tenslotte onze grootste inspiratiebron. U bent altijd welkom voor een praatje, wij vinden het ontzettend leuk om ervaringen te delen met onze klanten. En als iets niet naar wens is, willen wij dit horen zodat wij er voor kunnen zorgen dat iedere klant tevreden de deur uitloopt en graag bij ons terugkomt. Dat is ons doel!

Graag tot ziens in onze winkel,

Team Gall en Gall Moerwijk  Nelleke, Lilian, José en Roos

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.