Skip to main content

EDE GLD - BUNSCHOTERPLEIN 1 6711 CD

Leuk dat je op onze winkelpagina kijkt!

In 2016 zijn we verhuisd van de winkelstraat naar een spiksplinternieuwe winkel aan het Bunschoterplein. Door de ruime opzet kunnen we je van dienst zijn met een ruim assortiment. We hebben natuurlijk een prachtige verzameling whisky's en wijnen. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan leuke cadeauverpakkingen. 

Zoek je liever iets persoonlijkers?  Dan stellen wij met alle plezier een leuk pakket voor je samen. Van bier tot jenever en van Bourgonge tot berenburg, bij ons vind je altijd iets leuks. We zetten ons iedere dag weer in om je te verrassen met originele cadeaus en deskundig advies. 

Je kunt ons vinden aan de rand van het Edese centrum samen met de Albert Heijn.

De favorieten van het winkelteam:

Roy W mijn favoriet is de Lagavulin 16 YO. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en loop ik graag hard. Ik hou regelmatig met vrienden een whisky avond inclusief lekkere hapjes en met de buren organiseren we regelmatig een avond waarbij we allemaal een paar flesjes speciaalbier mee nemen en dit met z’n allen gaan proeven. 

Esther mijn favoriet is de Arrogant frog malbec syrah een heerlijke wijn om samen met Jan, mijn echtgenoot, van te genieten op de bank haard en kaarsjes aan de honden in de mand. Een stukje old Rotterdam, plakje Italiaanse worst en wat gemengde noten erbij,  dat is genieten! 

Edith mijn favoriet is de Mount Vernon en Arrogant Frog (wit). In de ruim 20 jaar dat ik bij Gall & Gall werk heeft mijn keuze in drank een verandering ondergaan. Likeuren blijf ik nog steeds lekker vinden, in wijnen is wel wat veranderd. Dronk ik voorheen regelmatig rode wijn, maar de afgelopen jaren is dit gekanteld naar witte wijn. Zo zijn mijn favorieten de Nieuw Zeelandse Mount Vernon en de Franse Arrogant Frog (wit). Ook tijdens de vakantie in Zweden hebben we hier heerlijk van deze wijnen kunnen genieten. 

Roy H mijn favoriet is de Glenfiddich 18 YO Als ik niet aan het studeren ben, sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. In het weekend geniet ik graag van een lekker speciaal biertje of een mooie whisky. Natuurlijk doe ik dit het liefste in het gezelschap van een paar goede vrienden, we komen dan ook met regelmaat samen op gezellige proeverijen. Als de zon weer tevoorschijn komt experimenteer ik graag met cocktails.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.