Skip to main content

ZAANDAM - SPAANSGROENSTRAAT 66 1503 MB

Geopend, sluit om 20:00

075-6123761 Bellen

Welkom bij Gall & Gall Zaandam, de grootste Gall & Gall die Zaanstad heeft! Je vind ons op het plein naast de grote Albert Heijn.

Bij ons vind je al je aanbiedingen en de meeste producten van het Gall en Gall assortiment, mocht deze toch uitverkocht zijn dan vinden wij altijd samen met jou de beste oplossing. 

Wij zijn 6 dagen in de week open en altijd tot 19 uur. En ben je nou per ongeluk op jouw favoriete stap avond vergeten een drankje te halen! Wij zijn donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21 uur open!  En nog een leuk weetje is dat wij vele soorten pils, maar ook frisdrank al voor jou in de koelkast hebben gezet, dus dat je deze lekker meteen thuis kan opdrinken.

Tip: Ben je niet thuis om je bestelling van Gall en Gall online te laten bezorgen, laat het dan bij ons in de winkel bezorgen dan kan je het ophalen wanneer je wilt.

Team Gall & Gall Zaandam

Roos

De nieuwste aanvulling van ons team. Deze spontane meid is nog bezig met haar studie, in de winkel wil ze over elk product altijd alles weten en kan jou daarom helpen met welk product je ook zoekt, van een heerlijk wijntje bij het eten tot een cadeautje voor jou beste vriend. 
(favoriete drankje: Bulldog Gin, Fever-Tree tonic citroen en verse munt)

Maarten 

Onze whisky man!  En winkelmanager van Zaandam (kort om onze baas! Laat het hem maar niet horen dat ik hem zo noem). Als er iemand je iets over de whisky kan vertellen die bij jou past moet je bij Maarten zijn. Het is zijn hobby en passie. Na Schotland, Ierland en Amerika kan hij je precies vertellen hoe de whisky wordt gestookt en waardoor de verschillende smaken ontstaan. 
(favoriete whisky: Blanton's Special Reserve)

Petra

Degene die het langst in dit filiaal staat. Deze gezellige dame is altijd in voor een praatje en als iemand de weg weet naar je product is zij het wel! 
(Zelf drinkt ze het liefst lekker gewoon een pilsje, maar dan wel van Hertog Jan)

Merk 

De man van het Bier! 
Deze jonge man draait zijn hand niet om voor de actie wissels, je zult hem vaak treffen met een berg dozen in zijn handen om maar weer te verslepen. Zijn eigen biertje brouwen doet hij graag en weet jou dan ook alles te vertellen over de verschillende bieren die wij bij de Gall&Gall hebben. 

Leyla 

De wijnliefhebber van het team! Het liefst zou ze je meteen een wijntje inschenken! Met de enthousiasme waarmee Leyla over wijn praat krijg je meteen trek in een glaasje. Voor een goed wijn-spijs advies draait zij haar hand niet om en neem je de perfecte wijn mee voor jou diner.
(favoriete wijn: Masi Amarone classico)