Skip to main content

HAARLEM - SOENDAPLEIN 26 2022 BA

Jong enthousiasme in Haarlem Noord!

Onze winkel in Haarlem Noord behoort tot de grotere Gall en Gall winkels, ligt centraal gelegen bij een XL Albert Heijn en naast de gezellige Cronje winkelstraat. Alles bij de hand dus om er na een middag winkelen een gezellige avond thuis van te maken. Ons enthousiaste ... en ik mag wel zeggen jonge team, zijn van alle markten thuis. Iedereen heeft zo zijn eigen expertise zoals hieronder te lezen is. 

Winkelmanager Peter is de allrounder met zijn jarenlange ervaring in verschillende winkels en kent het hele assortiment dan ook prima op zijn duimpje maar wijn is zijn favoriet! 

Anouk is onze huis vinoloog en geeft uiteraard de voorkeur aan een goed glas wijn, maar als de dagen kouder worden gaat een heerlijke Dow’s Tawny Port er ook goed in. Ze heeft veel horeca ervaring en helpt u graag op weg in de wereld van onze wijnen. 

Melvin is de enige student in ons midden en houdt, hoe kan het ook anders, van bier! Maar voor de afwisseling mixed hij ook graag Captain Morgan of Johnnie Walker Double Black met cola. 

Esther is sinds kort overgestapt naar onze Gall en Gall winkel. Ze drinkt graag Hendrick’s Gin met tonic maar wegens een kleine op komst is dat nu een heerlijk glaasje alcoholvrije Faber Sauvignon Blanc. 

Ik, Barbra, heb mijn wijncursussen WSET 2 en 3 met goed gevolg afgerond en hou ervan om verschillende wijnen uit te proberen waarvan veel ook op locatie in het buitenland. Vooral met het juiste gerecht erbij maakt dat de smaakbeleving compleet en dit deel ik natuurlijk graag met onze klanten! 

En vanaf half november komt onze nieuwe collega Dion ons team versterken, hij komt van Gall en Gall Schiphol en wat zijn favorieten zijn kunt u hem binnenkort zelf komen vragen. 

Leuke tip: doe eens een wijnspijs wandeling in je eigen stad, superleuk en je leert er ook nog wat van! 

 Alle collega's dragen op hun manier een steentje bij om de juiste fles voor de juiste gelegenheid te vinden. Daarnaast staat onze winkel er altijd netjes en strak bij, zonder veel tierelantijntjes en dat is prettig omdat wij een zeer drukke winkel zijn wat vooral vrijdag en zaterdag tot uiting komt en natuurlijk als de feestdagen in aantocht zijn. Maar dat maakt het vooral ook een gezellige winkel, waar buurtgenoten elkaar ook tegenkomen. Zelfs de helft van het personeel komt uit deze buurt en dat maakt het extra leuk en persoonlijk. 

Al met al een mooie en leuke winkel om in te werken, waar het team zijn drankenkennis ook met elkaar deelt om zo nieuwe pareltjes te kunnen ontdekken. Daarnaast zijn we goed op elkaar ingespeeld, gaan we informeel met elkaar om en uiteraard brengen we graag onze kennis en enthousiasme over op onze klanten.