Skip to main content

BAARN - BRINK 20 -1 3741 AL

 

Welkom bij Gall & Gall Baarn. Wij hebben een enthousiast team dat altijd klaar staat voor al je vragen met betrekking tot het mooiste product dat er bestaat: drank. Met een hoop passie vertellen wij je graag over onze hobby.

Ons kleine team heeft een hoop gespecialiseerde kennis in huis.

Onze oud gediende, Caroline, ooit eigenares van een eigen slijterij op Terschelling, kan je alles vertellen over binnenlands gedistilleerd, speciaal bier en wijn. Met mooie verhalen en anekdotes, zorgt zij ervoor dat je altijd met een ervaring rijker de winkel verlaat.

Onze nieuwste aanwinst, Ann, heeft net met succes haar opleiding International Bartender afgerond en kan je alles vertellen over de hipste cocktails, de beste Gin&Tonic recepten, de mooiste tequila's en de lekkerste wodka's en rum. 

Ons aanspreekpunt in de winkel, vijf van de zes dagen per week aanwezig, is onze filiaalmanager Fabian. Met een vlotte babbel en zijn Italiaanse charmes draagt hij er zorg voor dat je altijd slaagt. Hij is gespecialiseerd in wijn-spijs, speciaal bier en whisky's. Naar eigen zeggen heeft hij elke whisky weleens geproefd. Als liefhebber heeft hij bij elke fles een mooi verhaal. 

Natuurlijk kun je bij ons van alles komen proeven, stellen wij de leukste cadeaus voor je samen en pakken die natuurlijk professioneel in, lopen even mee naar de auto als dat nodig is en geen vraag is ons te gek.

Loop eens binnen voor een advies, de deur staat altijd open....behalve als we dicht zijn.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.