Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

AMSTERDAM - GELDERLANDPLEIN 35 1082 KZ

Onze Gall&Gall winkel is gevestigd in het onlangs geheel verbouwde winkelcentrum Gelderlandplein. Het Gelderlandplein is niet alleen het schoonste winkelgebied van Amsterdam, maar volgens ons ook het mooiste winkelgebied van Amsterdam. Het was voor ons dan ook geen verrassing toen het Gelderlandplein in Amsterdam werd bekroond met de NRW Jaarprijs 2016!

WIJ ZIJN GALL&GALL Gelderlandplein

ROB – WINKELMANAGER

Winkelmanager Rob is onze wandelende drankenencyclopedie. Met plezier en passie staat hij altijd klaar om iedereen van een passend en persoonlijk advies te voorzien. Waar hij echt van kan genieten? Een heerlijk glaasje wijn in de Portugese zon samen met zijn familie.

KOOS

Als een ware deskundige struint Koos graag de schappen voor u door totdat hij gevonden heeft waar u naar zoekt (whisky is zijn specialiteit ). Koos is niet alleen met veel plezier op de werkvloer te vinden, maar kan als echte Ajax-fan ook genieten van een dagje zijn club aanmoedigen in de ArenA. Enthousiasme ontbreekt hem in ieder geval niet.

MARION

De meest zorgzame en lieve dame van het team is Marion. Zolang het met iedereen goed gaat en iedereen met een tevreden gevoel de winkel verlaat, is Marion blij! Met een grote lach op haar gezicht staat zij voor u klaar en helpt zij u met uw vragen. 

MARIT S.

Onze enige echte Studente Nutrition and Health Sciences begrijpt als geen ander dat een glaasje rode wijn per dag gezond kan zijn. Als er iemand is die u kan helpen met het maken van een verantwoorde keuze, dan is het Marit wel! Met veel zorg biedt zij alle klanten dan ook goede hulp. 

TIM

Tim is gek op voetbal en fitness. Zowel in teamverband als alleen werken gaat hem prima af! Zijn brede kennis komt niet alleen goed van pas bij zijn opleiding Future Planet Studies, maar ook op de werkvloer! Hij heeft gewekt in een slijterij in chili ,vandaar zijn voorliefde voor chileense wijnen

KATINKA

Onze roeier Katinka is een echte teamspeler. Graag heeft zij veel gezelligheid om zich heen en zij is altijd wel in voor een grapje. Gezellig werken met haar collega’s en haar handen even goed uit de mouwen steken is dan ook wat zij graag doet. Een echte aanpakker dus! 

MARIT B.

Deze studente communicatiewetenschap houdt van gezelligheid en staat met veel plezier in de winkel. Net als Katinka roeit zij bij Okeanos, waar zij hebben geleerd dat hard werken lijdt tot mooie resultaten. Dit wordt dan ook graag op de werkvloer laten zien!

Kortom; een divers team met veel kennis, passie en plezier. We zien u graag in ons filiaal Gelderlandplein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Parkeren in P1 (ingang Van Leijenberghlaan) is altijd de eerste 1,5 uur gratis - parkeren in P2 en P3 (ingang Loowaard) is maar liefst de eerste 2,5 uur gratis. Daarna gelden voor P1, P2 en P3 de tarieven van PARKKING.