Skip to main content
Je bent hier:

LEEUWARDEN - TIJNJEDIJK 76 E 8936 AD

Alex van der Duim, winkelmanager: 

Welkom, dat is wat iedereen is in onze winkel. En wat ik belangrijk vind in onze winkel. 
Verantwoordelijk, is wat wij doen, dus zullen wij altijd elke klant onder de 25 jaar vragen om I.D. en heb je die niet bij je of ben je nog geen 18 jaar verkopen wij altijd NEE. 

Passie, is wat wij verkopen. Mijn passie is de juiste wijn bij het juiste moment opgediend bij het juiste gerecht. 

Advies, geven wij graag. En wij kunnen u nu nog beter adviseren met uw eigen smaakprofiel. Mijn eigen smaakprofiel is: Classic Red, dat wil zeggen: Ik drink rode wijn zoals rode wijn ooit bedoeld was: stevig en met veel karakter - en een beetje bite en structuur in de mond. Fresh Prince: fris en sappig en verfijnd: Ik ben benieuwd wat uw smaakprofiel is. 

Johanna: De Peter Yealands, bij uitstek! Ik heb een persoonlijke band met de herkomst van de wijn, aangezien ik hier zelf gewoond heb. De wijn zelf is heerlijk fris. Een typische sauvignon blanc!

Monique: Een echt favoriet drankje heb ik niet. Ik vind in de herfst bijvoorbeeld een bokbiertje heerlijk (die van Bavaria bijvoorbeeld!), en in de zomer een heerlijke Tequila Sunrise (een cocktail gemaakt met Tequila, sinaasappelsap en ranja). Ook kan ik genieten van een heerlijk wijntje, in de smaakprofielen Fresh Hammer en Classic Red!