Skip to main content

HEERHUGOWAARD - MIDDENWAARD 4 1703 SE

Welkom in de leukste slijterij van winkelcentrum Middenwaard!

Hier wordt je welkom geheten door Johan, Ilse, Ingrid, Diana en Ineke.

Je kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten dranken, van vele bekroonde wijnen, mooie whisky's, likeuren, mixdranken en vele biersoorten, als ook voor regionale producten zoals we hebben: de 'Waarder Molenbitter', en de regionale bieren van Sancti Adelberti uit Egmond en van brouwerij Dampegheest uit Limmen.

Graag wijzen wij je op onze "Gall en Gall klantenkaart" waarmee je standaard 10% korting krijgt op onze mooie wijnen en whiskies, met daarbij nog vele extra aanbiedingen. Ook krijg je daarbij ons magazine 'Proef', met vele interessante verhalen, wetenswaardigheden en tips, een aantal malen per jaar gratis thuisgestuurd. Deze klantenkaart is bij ons in de winkel aan te schaffen en kost je €10.- per jaar.

Wij adviseren je graag met je keuze, zodat je met een mooie fles naar huis gaat of deze cadeau kunt geven. Met ons enthousiasme en plezier ontvangen wij je daarna weer graag in onze winkel.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.