Skip to main content

WORMERVEER - MARKTPLEIN 7 1521 HS

 

Welkom in onze mooie en sfeervolle winkel in Wormerveer. Wij zijn gevestigd aan het gezellige Marktplein met volop, gratis, parkeergelegenheid voor de deur. 

Wij zijn een enthousiast team en doen er nagenoeg alles aan om je tevreden de deur uit te laten gaan. Op basis van onze kennis proberen wij je een goed wijnadvies te geven. Sinds kort hebben we als hulpmiddel voor jou en ons: “het smaakprofiel”. Er is veel keuze in rode en witte wijnen en als je het even niet meer weet, kom je na het maken van een online smaakprofiel-test in onze winkel veel gemakkelijker tot een keuze. En heb je altijd de juiste wijn voor bij het eten, borrel en op de bank. 

Tevens hebben wij voor de whiskyliefhebber meer dan genoeg in huis om je met een goede fles de deur uit te laten gaan. En uiteraard ben je bij ons ook aan het goede adres voor een lekkere fles jenever, vodka of rum. En niet te vergeten: ons bierassortiment. Wij maken vanuit ons assortiment cadeaumandjes bier, maar je kunt natuurlijk ook zelf een cadeaumandje samenstellen. Dit pakken wij dan leuk voor je in! En er zijn volop andere bierpakketten van diverse brouwerijen. Kortom, keuze genoeg en ons team is passievol en enthousiast. 

Bianca: Ik werk al bijna tien jaar bij Gall & Gall. Sinds vier maanden ben ik winkelmanager van de vestiging in het mooie Wormerveer. Een leuke en sfeervolle winkel met een mooi assortiment voor ieder wat wils. Kom je niet uit je keuze, dan staat mijn team en ik klaar om je daarbij te helpen. Zelf hou ik van zoete likeuren en zoete tussendoortjes en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat mijn smaakprofiel voor witte wijn Sugar Honey is. Voor rode wijn komen de wat fruitige wijnen naar voren, een heerlijke Pinotage van Beyerskloof, smaakprofiel Fruit Smoothie. En ook word ik echt blij van een heerlijke cocktail of een scroppino. Kom gezellig bij ons langs voor een mooie fles , een gezellig praatje, maar vooral ook voor de goede service die we verlenen. 

Jolanda H: Ik werk al 4 jaar met veel plezier bij Gall & Gall. In die vier jaar heb ik heel veel verschillende wijnen geprobeerd. Mijn favoriete rode wijn is La Capitana Carmenère van Viña la Rosa wat heel goed past bij mijn persoonlijke smaakprofiel Easy Rider. Mijn smaakprofiel voor wit is de Classic White, waar mijn favoriet Gavi la Battistina dan weer heel goed in past. In de zomer word ik heel blij van een glas rosé en in de wintertijd kan ik echt genieten van een mooie Port. Het leuke van mijn werk vind ik om samen met de klant een mooie passende fles te vinden voor zichzelf of een mooi cadeau om weg te geven. 
 

Jolanda B: Ik werk al ruim 4 jaar bij Gall & Gall Wormerveer. Het grootste compliment is als een klant speciaal voor jou terugkomt omdat jij zijn smaak ‘kent’ en hij je het vertouwen geeft dat jij hem/haar met de juiste fles, voor de juiste gelegenheid de winkel laat verlaten. En juist dit maakt je krachtig als verkoper, verkopen naar het smaakprofiel van de klant. Mijn persoonlijk smaakprofiel is Royal Red, met o.a. één van mijn favorieten: Gran Sangre Toro van Torres. En Classic White : Drouhin Chablis Reserve de Vaudon. Voor mij als verkoopmedewerkster is het niet belangrijk de klant mijn smaak te laten kiezen maar hem/haar te begeleiden door middel van het smaakprofiel wat de juist keus voor hen is. Door de te volgen Masterclasses van Gall & Gall zijn we hierdoor in staat de klant steeds dichter bij hun ‘Perfecte Fles’ wijn te brengen wat weer een hoge klanttevredenheid oplevert. 
 

Monique: Ik werk nu ruim anderhalf jaar bij Gall & Gall. En met veel plezier. Werken bij Gall & Gall is leuk, mede door de diversiteit van klanten met hun voorkeuren en verhalen, maar natuurlijk ook om de klant tevreden de deur uit te zien gaan met een fles van hun keuze. En de volgende keer terugkomt en vertelt dat de geadviseerde/gekozen wijn zo goed was bevallen. Het werk wordt ook steeds leuker, omdat ik door zelf te proeven en het bezoeken van Masterclasses steeds meer kennis op doe en mijn smaak echt aan het ontwikkelen ben. Mijn favoriet is Bourgogne Chardonnay van Joseph Drouhin en deze wijn past ook in mijn smaakprofiel Classic White. Overigens heeft dit wijnhuis nog veel meer heerlijke wijnen, die ik lekker vind. Ook de rosé van Nice staat hoog op mijn lijstje. Voor de afwisseling doe je mij een groot plezier met Licor 43, in een cocktail of puur met ijs. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.