Skip to main content

KERKRADE - RODA J.C. RING 5 6466 NH

Gall en Gall Kerkrade vind je op een unieke locatie in Kerkrade. Gevestigd in de Albert Heijn XL in het parkstad Limburg stadion van Roda JC aan de Roda JC Ring 5.

De winkel heeft een ruim en overzichtelijk assortiment. Op onze website (gall.nl) vind je nog meer bijzondere producten. Je kunt ze online bestellen en thuis laten bezorgen of kosteloos afhalen in onze winkel.

Er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Ons enthousiaste team helpt je graag met goed advies bij het maken van je keuze.

Met de Gall en Gall klantenkaart geniet je van nog meer voordeel. Voor 10,- per jaar ontvang je 10% korting op alle wijnen en whisk(e)y’s*. Daarnaast ontvang je ons inspirerende magazine “PROEF” met hierin bijzondere verhalen die schuilgaan achter de fles

*10% korting geldt niet op aanbiedingen.

Favoriete drank van Lisette: Tanqueray gin en Fever tree tonic.

Gin tonic is een van mijn favoriete cocktails. Het is een lekker verfrissend drankje! Het leuke aan gin tonic is dat er allerlei manieren zijn om een extra twist aan de smaak te geven. Ik drink het bijvoorbeeld met de tonic ‘Fever Tree Ginger Ale’ en wat muntblaadjes in een groot glas met ijs. Een heerlijke aanrader! 

Favoriete drank van Danique: Masi Campofiorin Ripasso

De Masi Campofiorin Ripasso is mooie rode wijn. De Masi heeft een kruidige en rijpe smaak waardoor de wijn wat complexer is. Zelf vind ik een complexe en stevigere rode wijn een fijne wijn om te drinken bijvoorbeeld bij een vleesgerecht. Met kerst hebben we met de familie een jachtschotel met gestoofd rundvlees gegeten. De smaak van het vleesgerecht en van de wijn komen beide goed tot zijn recht omdat, de smaken dan goed met elkaar in balans zijn. Ook bij een lekker kaasplankje kan de Masi niet worden vergeten. Kaas en wijn zijn een super match. Door deze rode wijn bij een kaasplankje te serveren met bijvoorbeeld oudere kaas, komen deze smaken beide naar boven.  De Masi Campofiorin Ripasso is een hele lekkere rode wijn, en zeker een aanrader om bij gerechten te serveren!

Favoriete drank van Florian: Oban 14 years old

Een echte aanrader! Deze heerlijke whisky heeft veel smaak en hint naar walnoten. Deze whisky hoor je altijd in huis te hebben. Zodra de kruk eraf gaat komt een licht zoete aroma vrij. Bij de eerste slok merk je meteen dat er veel kracht in zit, flinke body en het handelsmerk van deze whisky; de waanzinnig lange afdronk! Een echte aanrader!

Favoriete drank van Henry: Torres Moscate

Mijn favoriet is deze zoete dessertwijn van Torres, zacht van smaak met smaaktonen van rozijnen en caramel. Heerlijk genieten met een Côte d'Or BonBonBloc praliné melk.

Op de International Wine Challenge 2014 bekroond met een bronze medaille.