Skip to main content

BURGH-HAAMSTEDE - BURGHSEWEG 73 4328 LA

Geopend, sluit om 22:00

0111-651213 Bellen

 

Onze Gall en Gall is gelegen in het mooie Burgh - Haamstede! Met veel enthousiasme verkopen wij heerlijke dranken vanuit de hele wereld en dus ook streekproducten uit ons eigen Zeeland. Er staan altijd wat flessen open zodat je iets kunt proeven en er worden regelmatig grotere activiteiten georganiseerd in samenwerking met onze buren (de Albert Heijn en de Etos). Kom dus gezellig langs, dan zorgen wij dat je met de juiste fles de winkel verlaat!

Onze tips en smaakprofielen: 

Jacolien: Mijn smaakprofiel voor rode wijn is Royal Red. Ik ben gek op de wat stevigere rode wijnen. Een chianti of en rioja bijvoorbeeld, heerlijk! Bij een goed stuk vlees of een stoofpotje. De Mazzei Ser Lapo is op dit moment mijn favoriet! Chantal: Classic White en Classic Red, dat zijn mijn smaakprofielen. Maar mijn smaak is erg breed! Ik hou van gruner veltliner, maar ook van een mooie sauvignon blanc word ik erg blij: de Mount Vernon bijvoorbeeld. Een heerlijke frisse wijn uit Nieuw-Zeeland. Qua rood pak ik graag een Argentijnse malbec of een Spaanse Rioja. Verder noemen mijn collega’s mij de gin-kenner. De Bobby’s gin valt altijd in de smaak! (zie het filmpje zodat je ook zelf zo'n heerlijke gin-tonic kunt maken!) 

Linda: Ik ben Royal Red. Rode wijn moet voor mij stevig, maar ook een beetje verfijnd zijn. Vooral de Italiaanse wijnen uit Montepulciano bevallen mij erg goed. Voor wit val ik in het smaakprofiel Classic White, maar ik drink graag diverse soorten zoals een Nieuw-Zeelandse sauvignon Blanc of gruner veltliner. Sinds ik bij Planeta ben geweest op Sicilië is de chardonnay van hun zeker een favoriet! 

Carla: Qua witte wijn past het smaakprofiel Fruit Lover goed bij mij. De Inycon pinot grigio vind ik erg lekker bijvoorbeeld. Als het om rode wijn gaat pak ik graag een Rioja. De Ondarre Rioja reserva vind ik heerlijk! Wat ik ook heerlijk vind is een port. De 10 jaar oude tawny port van Graham’s vind ik zeker een aanrader! 

Annemieke: Toen ik in het begin hier kwam werken dronk ik heel af en toe een zoete witte wijn. Inmiddels drink ik zelfs wijnen die in het smaakprofiel Big Red vallen: een Valpolicella Ripasso bijvoorbeeld, heerlijk! Daarnaast drink ik graag een gin-tonic. De Bobby’s gin met Fever Tree tonic en sinaasappel en kruidnagel is mijn favoriet! 

Tania: De Alamos chardonnay is mijn favoriet! Past ook prima binnen mijn smaakprofiel van Classic White. Als het om rode wijnen gaat drink ik de wat soepele rode wijnen, een Easy Rider dus! De Oveja Negra cabernet sauvignon lust ik graag. Daarnaast houd ik ook erg van een biertje! Een stout, dubbel of tripel bijvoorbeeld. De Meantime Chocolate in combinatie met een chocolade dessert is zeker het proberen waard!  

Jorien: Qua witte wijn ben ik heel veelzijdig! Ik ben gek op een lekkere volle chardonnay, maar ik kan ook blij worden van een frisse sauvignon blanc. Rode wijnen mogen van mij veel smaak hebben!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.