Skip to main content

GORREDIJK - HOFLAND 1 8401 SH

 

Gall en Gall Gorredijk

Bij Gall en Gall Gorredijk verrassen wij je dagelijks. Niet alleen met een moderne nieuwe winkel, maar ook met een onverwacht groot assortiment. Passend bij ons publiek en bij de Friese omgeving. Natuurlijk zijn er veel soorten Beerenburg, maar ook de wijn- en whiskyselectie is bijzonder. Wij kennen de trends en verrassen daarom keer op keer met tips en adviezen. Zo ontdek je steeds weer iets nieuws. 

 

André

In de bijna 40 jaar dat ik nu slijter ben, heb ik leren genieten van een goede borrel. Mijn ultieme ontspanning is op zondagavond om een uur of elf met een glas goede whisky luisteren naar een mooie CD of kijken naar de herhaling van Studio Sport. 

Miranda

Werken bij Gall en Gall Gorredijk is een feestje. De dag is helemaal geslaagd als ik na een drukke werkdag ’s avond met vriendinnen de bank in beslag neem. Samen kijken naar een goede film en genieten van een kaasplankje en deze Dow’s 10 year old port. 

Martje

Elke vrijdagmiddag luiden mijn man en ik het weekend in met een speciaal biertje. Dat is samen genieten. Ik kook graag voor anderen, vaak ook met bier. Bij Gall en Gall kan ik kiezen uit een ruim assortiment speciaal bier. We kunnen dus nog lang vooruit!

Miranda

Naast mijn werk bij Gall en Gall Gorredijk ben ik een fanatieke sportster. Dat brengt evenwicht in mijn leven. Voor deze gezonde leefstijl beloon ik mijzelf in het weekend met een lekker drankje. Ik neem dan bijvoorbeeld een Rocketshot. Zo schiet ik in no-time door de sportschool. 

Pauline

Ik ga regelmatig naar concerten, voor mij een heerlijke ontspanning. Bij thuiskomst drink ik dan graag nog een glaasje rode wijn. Ik experimenteer graag met nieuwe wijnen, maar mijn favoriet is nog steeds de Palo Alto Cabernet Sauvignon/Carmenè/Syrah. 

Een cadeautje uit de slijterij, het blijft populair. Maar vaak is het last-minute werk of is het moeilijk kiezen. Bij Gall en Gall Gorredijk helpen wij je graag. Er is altijd keuze uit een grote variatie aan samengestelde manden en pakketten. Om zo mee te nemen. Met bijzondere combinaties en verrassende smaken. Daar kom je goed mee voor de dag. En wil je iets anders, dan maken we in een hand omdraai een cadeau op maat. 

  

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.