Skip to main content

'S-GRAVENHAGE - STATIONSWEG 59 2515 BJ

Welkom op de winkelpagina van Gall en Gall Vinck. Tussen het NS station Hollandspoor en het centrum van Den Haag vindt je de leukste winkel van de regio. 

Wij hebben een ruim assortiment aan prijswinnende wijnen en de mooiste whisky's, maar bij ons kun je ook terecht voor lokale producten zoals van Kleef jenevers en likeuren. Daarnaast hebben we een zeer ruime keuze aan speciaal bieren uit binnen en buitenland.

David en Benny helpen je graag met het vinden van de juiste fles en zien je graag terug bij ons in de winkel.

Benny (Winkelmanager)

Mijn favoriete drank is heel erg seizoensgebonden. Zomers drink ik bijvoorbeeld een frisse G&T (gin-tonic). En tijdens de koude winter maanden lust ik graag een rokerige Islay whisky zoals een Talisker Storm of een lekker bok biertje. In elk seizoen is er wel iets lekkers te vinden en daar help ik je graag bij.

David

Ik kom oorspronkelijk uit Portugal en vind het leuk om producten uit dat land te verkopen. Neem bijvoorbeeld Licor Beirao; Dit likeurtje is niet zo heel bekend maar wel ontzettend lekker. Het is recept is een geheim maar wat ik wel weet is dat het twee maal is gedestilleerd van zaden en planten van over de hele wereld waaronder Maleisie, Thailand en Brazilie. Ik drink het graag in een cocktail zoals de Caipirao (de Portugese variant van de Caipirinha).

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.