Skip to main content

HENGELO GLD - RAADHUISSTRAAT 24 7255 BN

Geopend, sluit om 18:00

0575-460561 Bellen

In het mooie Gelderse Hengelo zit onze Gall en Gall samen met Albert Heijn in een pand. Voor en achter ons pand zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

De service van onze Gall en Gall en Albert Heijn vullen elkaar perfect aan, laat je de boodschappen door Albert Heijn bezorgen dan gaat je flesje of doosje uit de Gall en Gall gewoon mee, wil je een cadeaumandje gemaakt hebben met artikelen van Albert Heijn en Gall en Gall dan regelen we dat voor je. Zo maken Martin en Anneke het zo gemakkelijk mogelijk voor je.

Natuurlijk hebben we diverse cadeau-artikelen en pakken we iedere fles graag als cadeau voor je in. Wil je graag advies over onze dranken en bijbehorende spijzen dan hebben we genoeg vakmanschap en kennis om je hier uitgebreid over te vertellen.

Ook voor lokale producten zoals Achterhoekse wijnen, Bronckhorster bieren en diverse Hengelse likeuren kun je bij ons terecht.

Gedurende het jaar organiseren we enkele proeverijen op het gebied van wijn en whisky.

Loop gerust eens bij ons binnen en laat je inspireren door Martin of Anneke.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.