Skip to main content

HULST - STATIONSPLEIN 15 4561 GC

 

In het Zeeuws-Vlaamse, bourgondische Hulst vind je onze Gall & Gall. Sinds 2011 zijn wij verhuisd van onze kleine oude winkel, naar een nieuwe en vooral grotere winkel op het Stationsplein 15. Met een groot assortiment aan wijnen, whisky’s, gins, etc, helpen onze enthousiaste en deskundige medewerkers je graag bij het uitzoeken van de perfecte fles. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor een leuk cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een bierpakket met lokale bieren of een kistje met een goede fles champagne. 

Voor onze Gall & Gall ligt een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Op steenworp afstand sta je trouwens zo in het centrum van Hulst. En kom je uit België? De winkel ligt maar 3km. van de grens af, dus ook de Belgische klant is van harte welkom! 

Petra Sinds 2005 werk ik bij Gall & Gall Hulst, nog altijd met veel plezier. Sinds een paar jaar heb ik de leiding over ons fantastisch team. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die je graag deskundig advies geven. We zijn een gemengd team van jong en oud. Allemaal hebben we onze eigen smaak, dat maakt het altijd spannend. Toch zeker wat wijn betreft. Ieder van ons heeft een eigen voorkeur en hierdoor een eigen advies. Mijn passie is wijn, en dan vooral wijnen uit Italië. De combinatie wijn-spijs vind ik erg interessant en leuk om advies over te geven. Door het behalen van het slijtersvakdiploma kan ik op een professionele en deskundige manier klanten adviseren. 

Rosita Al sinds 1999 werk ik met veel plezier bij Gall & Gall Hulst. Ik ben begonnen in het kleine winkeltje in het centrum van Hulst, maar sinds 2011 zitten we op een toplocatie aan de Stationsplein! Samen met mijn leuke collega’s zorgen we ervoor dat de winkel gezien mag worden. Ik ben in het bezit van het slijtervaksdiploma, waardoor ik alle in’s en out’s ken van onze producten. Zelf vind ik het leuk om klanten goed advies te geven. Vooral wijn-spijs combinatie vind ik erg interessant. Ook het laten proberen van onze aanraders vind ik top! 

Stefanie Ik werk sinds 2003 bij Gall & Gall Hulst. Toen ik hier net begon had ik nog maar weinig kennis over de producten. Door het werken bij Gall & Gall Hulst en het behalen van het slijtersvakdiploma is mijn kennis enorm vergroot. Mijn interesses liggen vooral bij wijnen en whisky’s. Doordat we allemaal verschillende interesses hebben, vullen we elkaar goed aan in de productkennis. 

Myrthe Cocktails, gins, whisky’s, wijnen.. Noem maar op en ik weet er iets van af. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar cocktails en gins. Regelmatig ga ik naar een cocktailbar en laat mij daar verrassen. De kennis die ik tijdens zo’n avond opdoe kan ik dan weer toepassen in de winkel en overdragen op de klanten. Samen met mijn collega Dene heb ik een cocktail ontdekt die we nu toch echt wel onze huiscocktail kunnen noemen: LICOR 43 BALÓN. Wanneer we een gezellige avond met collega’s hebben wordt deze cocktail sowieso gedronken! 

Lois Ik werk sinds de zomer van 2017 bij Gall & Gall Hulst, maar ik ben nu al op mijn plaats. Door de grote kennis van mijn collega’s leer ik veel en snel bij. Natuurlijk was ik al een liefhebber, maar door de kennis die ik vergaar word ik een echte kenner. Wijn ben ik echt gaan waarderen sinds ik bij Gall & Gall Hulst werk, maar een lekker speciaal biertje gaat er ook altijd in. 

Dene Nieuwe dingen uitproberen is iets dat ik erg leuk vind om te doen. Werken bij Gall & Gall Hulst is daar een goede plek voor. Mijn collega’s en ik proberen altijd nieuwe dingen uit en proberen de laatste trends te volgen. Nieuwe cocktails ontdekken is een van mijn favoriete bezigheden. Het is leuk, lekker, maar ook heel erg leerzaam! Mijn favoriete cocktail is de LICOR 43 BALÓN. Een cocktail met de perfecte verhouding zoet-zuur en is ook nog eens gemakkelijk te maken. Het enige dat je in huis moet hebben is Licor 43, bruiswater, citroensap en ijs. Makkelijker kan toch niet :D?! 

Corné Sinds begin 2017 versterk ik het team van Gall & Gall Hulst! Ik ben vooral aan het werk tijdens de weekenden, omdat ik nog naar school ga. Ik vind het erg leuk om te experimenteren met het maken van cocktails. Ook het proberen van nieuwe dranken vind ik erg interessant. Ik moet nog veel leren, maar mijn collega’s helpen mij hier goed bij en iedere dag dat ik heb gewerkt, heb ik weer een stroom van informatie binnen gekregen. 

Koen Met veel enthousiasme werk ik sinds begin 2017 bij Gall & Gall Hulst. Vooral tijdens de weekenden zal je me op de werkvloer vinden, de rest van de week studeer ik in Utrecht. Als echte student lust ik graag een biertje (met mate(n) natuurlijk ;-) ). Maar er is meer dan alleen pils! Met een Tripel Karmeliet of een Trappistes Rochefort 10 is mijn avond ook goed geslaagd. Mijn kennis is nog niet groot, maar ik leer iedere keer heel veel bij van mijn collega’s. Door de proefavonden die wij met ons team organiseren, leer ik ook veel bij over de smaken van de producten die we verkopen.